Home » Webshop » Mind » Afstandsinwijdingen

Afstandsinwijdingen

Een inwijding is een afstemming op een bepaalde energie met een hoge frequentie, waarbij je energiekanalen geopend worden en de energie vanuit de kosmos door jou heen kan stromen. Na de inwijding is de energie beschikbaar voor jou en kun je er meteen zelf mee werken, voor jezelf en anderen. Vaak kun je de inwijding ook weer doorgeven aan anderen.

Je ontvangt de inwijding op afstand, zodat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen, omdat energie niet gebonden is aan tijd op plaats. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Ook de energieën zelf zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding. Meestal wordt een inwijding op afstand als meer intens ervaren.  Het is een prettige en zuivere manier van inwijden.

Bij elke inwijding ontvang je per mail duidelijke instructies over hoe je de inwijding naar je toe kunt halen én een handleiding hoe je zelf met de energie kunt gaan werken. Na de inwijdingen vindt er meestal een reinigingsproces bij jezelf plaats. Dit betekent dat oude stukken en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen om los te laten.

Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken. Het is de bedoeling dat je zelfstandig met de energieën aan de slag gaat.

Voorbereiden op een inwijding

Wat je ervaart tijdens een afstandsinwijding verschilt per persoon. Je kan tintelingen voelen in je armen, benen of hoofd, warmte of koude sensaties of een “drukkend” gevoel op het hoofd.
Wees niet ongerust als je niets voelt. Dit gebeurt vaak als je heel erg je best doet om “iets” te willen voelen, als je heel moe bent of niet goed in contact bent met je lichaam.
Als dit gebeurt, heb hier dan geen oordeel over en ga je niet afvragen tijdens de inwijding waarom het zo is. Iedereen ervaart een energie sessie weer anders en dat kan ook per keer verschillen.

Een inwijding ontvangen kan heel ontspannend werken, maar er kunnen ook blokkades worden opgelost of juist worden blootgelegd waardoor er ook emoties kunnen naar boven komen.
Een energie inwijding hoeft om die reden dan ook niet altijd als “fijn” te worden ervaren. Wat je ook voelt, heb hier geen oordeel over. Het is zoals het is.
Een energie inwijding kan soms met emoties of ongemak zoals je moe voelen of hoofdpijn gepaard gaan. Als dat gebeurt, weet dan dat het iets goeds is en iets om dankbaar voor te zijn.
Je fysieke en energetische lichaam is zich aan het opschonen en je zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd.
Je kunt hier een paar dagen last van hebben maar daarna zal je je lichter, vrijer voelen en krachtiger.
Doe vooral lekker rustig aan en wees lief voor jezelf. Zie wat er loskomt niet als lastig, het is juist heel fijn dat deze kristallisaties zich aan het oplossen zijn om te kunnen worden verwijderd uit jouw systeem.

Het is belangrijk om je lichaam te ondersteunen bij het proces van zuivering  door voor en na de inwijding  voldoende water te drinken zodat het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen.

Voor de inwijding

 • Ontspan minstens 5 minuten voor aanvang van de inwijding of doe een korte meditatie.
  Het kan je helpen met ontspannen door bijvoorbeeld je ogen te sluiten en een aantal keer diep in en uit te ademen. Ook kun je de ruimte waarin je je bevindt gezellig maken door wat kaarsjes en wierook aan te steken en/of te luisteren naar rustgevende muziek. Doe wat voor jou goed voelt.
 • Zorg dat je tijdens de inwijding niet gestoord kan worden
 • Draag comfortabele kleding.
 • Ga lekker ontspannen liggen.
 • Zet je mobiel uit of op stil.
 • Je hoeft niets te doen of te visualiseren om de inwijding te ontvangen. 

Na de inwijding is het belangrijk extra water te drinken. Hiermee ondersteun je jouw lichaam om eventuele vrijgekomen afvalstoffen gemakkelijk af te voeren.

 

Reiki Kundalini

€ 50,00

Reiki Kundalini

€ 50,00

Kundalini Reiki ontleent haar kracht aan de natuurlijke Kundalini energie die we opgerold in ons bekkensysteem dragen. Kundalini betekent "de opgerolde" in Sanskriet. Deze inwijdingen zorgen voor een veilige ontwaking van de Kundalini energie. De Kundalini energie is onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording en is bij iedereen werkzaam. Het stroomt vanuit onze wortelchakra in lichte mate door ons heen naar boven. Kundalini Reiki bestaat uit 3 inwijdingen:

Graad 1 is voor het voorzichtig ontwaken van de Kundalini energie. Graad 2 zorgt dat de Kundalini energie stroom krachtiger wordt. Graad 3 is de mastergraad die er voor zorgt dat de energie doorstroomt naar je kruinchakra om daar het lichaam te verlaten. Dit is een volledige stijging van de Kundalini. De mastergraad bevat nog zeven extra inwijdingen: Balancering Reiki – Diamant Reiki – Kristal Reiki - DNA Reiki – Geboorte Reiki – Locatie Reiki – Vorige levens Reiki. De Kundalini Reiki Source inwijding versterkt de energie aanzienlijk door het maken van een antenne.

Je ontvangt uitleg via mail en een link naar een online meditatie. Je kan ook een certificiaat verkrijgen (zie keuzemenu)

Ik adviseer om 7 dagen tussen te laten, voordat je met een volgende level of volgende inwijding verder gaat.
Wanneer je veel last ervaart van reinigingssymptomen kun je er meer tijd tussen laten. Voel wat voor jou goed voelt om te doen.

Akasha Records afstandsinwijding

€ 50,00

Akasha Records afstandsinwijding

€ 50,00

Je kunt de Akasha Records zien als een boek dat de hele geschiedenis van je ziel, je vorige levens,evenals elk aspect van wie je nu bent en alle mogelijkheden voor je toekomst bevat.
Het is een universele opslagplaats voor elke gedachte, emotie, actie en ervaring die ooit heeft plaatsgevonden in de tijd en ruimte.
Deze energetische trillingen laten zich zien in symbolen, plaatjes, vormen en/of taal zodat onze geest ze kan begrijpen.
Ieder mens kan zijn eigen rapport inkijken.

Iedere trilling die optreedt in het heelal door middel van onze gedachten, woorden en daden maakt een onuitwisbare afdruk op de Akasha, het laat een energetische registratie achter van elke ziel en elke creatie.

Andere benamingen zijn: Akasha Kronieken, het Grote Levensboek, de Kosmische Ziel, het Collectieve Bewustzijn, het Collectief Onderbewuste of de Soul Records.

In de registers, vindt je onder meer informatie over je relaties, je gezondheid, de weg van je ziel en alle andere denkbare onderwerpen met betrekking tot jouw wezen!

De Records zijn de toegang tot alle kennis uit het verleden, het heden en de toekomst.
In deze verzamelplaats vindt je ook jouw persoonlijke Records. Deze kan en mag je inkijken.
Jouw persoonlijke Akasha Records bevatten elk stukje informatie over de ervaring van je ziel.

Geeft iemands Hogere Zelf je toestemming dan kan je ook toegang krijgen tot de records van deze persoon. Dit wordt Record Reading genoemd.

We kunnen leren om toegang te krijgen tot de Akasha Records. Soms vergt dit wat tijd en oefening eer dat we informatie doorkrijgen en herkennen.
Je kan toegang krijgen tot de Akasha Records door middel van intuïtie, gebed, meditatie, creatieve visualisaties, regressies (vorige levens) dromen en door spontane flitsen van inzicht.

In de handleiding wordt een methode voor een persoonlijke reading, reading van een ander en een collectieve (groeps) reading aangereikt.

Redenen voor een reading van de Akashic Records:

 • Nieuwsgierigheid
 • De Waarheid zoeken, wie je werkelijk bent
 • Willen weten wat je levensdoel is
 • Meer willen weten over vorige levens en welke invloeden deze hebben op het huidige leven
 • Vragen over Gidsen en begeleiding
 • Hulpmiddel bij het maken van moeilijke keuzes
 • Zoeken naar de oorzaken van fysieke, mentale, emotionele problemen
 • Regressie – het verleden bezoeken
 • Voorspellen van toekomstige gebeurtenissen
 • Het lezen van je eigen Records geeft je wijsheid, inzicht, begrip en vergeving.
 • Moeilijke levens en situaties kunnen makkelijker worden aanvaard en vergeven.

Is een Akasha Records inwijding geschikt voor mij?
Iedereen kan toegang krijgen tot de Akasha Records.

Akasha Records bestaat uit 1 inwijding

Je ontvangt uitleg via mail en een link naar een online meditatie. Je kan ook een certificiaat verkrijgen (zie keuzemenu)