Zoutsteen

De zoutlampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: oranje, zwart (meer grijs) en wit. De oranje en zwarte zoutlampen komen uit het Himalayagebergte en de witte zoutlampen komen uit de Dode Zee. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat zout de lucht zuivert en een positieve werking heeft voor mensen met astma of allergieën. Dat komt omdat zout in staat is om negatieve ionen te produceren wanneer de lamp warm wordt. Negatieve ionen maken de lucht schoon omdat positief geladen stofdeeltjes neerslaan. Dit betekent dat stofjes, schimmels, pollen en bacteriën die in de lucht hangen door de zoutlamp neerdalen op de grond. Bij het stofzuigen of het dweilen ruim je al deze ongewenste deeltjes gemakkelijk op. De luchtkwaliteit in huis kan door een zoutlamp dus aanzienlijk verbeteren. 

Zoutlampen hebben zowel een revitaliserend als een zuiverend effect op de omgeving waarin de lamp staat. De lamp zorgt voor een betere balans en heeft een positief effect op het algemene welzijn. Naast deze positieve effecten op de omgeving geeft de lamp natuurlijk ook gewoon heel mooi sfeervol en rustgevend licht. Het is ook een heel fijn lampje voor op de (kinder) slaapkamer omdat het ontspanning bevordert.

 

Je krijgt altijd een snoer en een gratis start lampje er bij. Op het start lampje zit geen garantie.

Heksen kruiden edelstenen reiki wierook spiritualiteit spiritueel kaartlegging helderziende medium energetisch therapeut