Gebruiksaanwijzing Ont- en oplaadset


Ontladen met Hematietsteentjes: Vul een schaaltje of schelp met de kleine hematietsteentjes. Leg je edelsteen of je edelstenensieraad op het bedje van Hematiet en laat dat 24 uur staan. Je kunt ook ervoor kiezen om de Hematietsteentjes in het bewaarzakje te laten en de edelsteen die je wil ontladen erbij in te doen. Hematiet absorbeert de opgenomen energie van de steen. Hematiet is een zelfreinigende steen, dus je hoeft deze steentjes nooit te ontladen.

Opladen op Bergkristal: Vul een schaaltje of schelp met de kleine Bergkristal trommelsteentjes. Leg je edelsteen of je edelstenensieraad op het bedje van Bergkristal steentjes en ook dit laat je 24 uur staan. Je kunt ook ervoor kiezen om de oplaadsteentjes in het bewaarzakje te laten en de edelsteen die je wil opladen erbij in te doen. Bergkristal is een natuurlijke oplader en geeft je stenen weer nieuwe energie zodat ze weer op volle kracht voor je kunnen werken.
Je kunt je edelstenen en kristallen zo vaak opladen als je wilt. Het beste kun je dit doen op gevoel of wanneer je steen er dof uit begint te zien. Je kunt er ook een maandelijks ritueel van maken.