Home » Individueel » Inwijding

Inwijding op afstand

Waarom afstandsinwijdingen?

Afstandsinwijdingen kun je ontvangen in je eigen vertrouwde omgeving. Er zijn geen invloeden die eventuele blokkades oproepen. De aandacht is volledig op jezelf en de te ontvangen energie gericht. De inwijdingen worden over het algemeen als krachtiger ervaren. 
Een ander voordeel is dat je zelf de tijd kunt bepalen van de inwijding. Je bent niet langer afhankelijk van cursusdata.
Nog voordeel is dat de kosten lager zijn. Niet alleen de inwijding maar denk bijvoorbeeld ook aan vervoer en andere bijkomende kosten. Afstandsinwijdingen zijn net zo effectief als persoonlijke inwijdingen op locatie.

Hoe kan je je voorbereiden?

Je maakt net als een persoonlijke inwijding een afspraak met mij. Op deze tijdstip zal de inwijding dan beginnen. 
Neem tenminste een uur de tijd, waar je niet gestoord wordt. Zet de deurbel en de telefoon uit. Begin 10 minuten voor de afgesproken tijd met een ontspanningsoefening of ga in je rust/meditatie.

Ga zitten op een stoel en hou je rug recht, beide benen op de grond, zonder schoenen. Na 10 minuten, de afgesproken tijd dus, leg jij je handen met de palmen naar boven op je knie of de armleuning van je stoel. 

De energiestroom van de inwijding verloopt normaal gesproken ca. 30 min. Je voelt waarschijnlijk tintelingen of ook een warmte aan je chakra’s. Veel mensen mogen prachtige dingen zien. Dit is voor iedereen anders. Het kan zelf gebeuren dat je haast niets voelt, wat niet zegt dat de inwijding niet goed is verlopen

Afsluiten 

Voel je dat geen energie meer stroomt is de inwijding afgesloten. Je mag dan langzaam terugkomen in het hier en nu, door je handen, voeten te bewegen, maak je lichaam even helemaal los voordat je de ogen opent. Je bent even een tijd weg geweest en je lichaam heeft even wat beweging nodig. Als jij je weer goed voelt kan je opstaan en weer over gaan tot je dagelijkse routine.

Het is ook goed om wat te drinken en te eten, zodat je weer goed geaard bent. De volgende dagen is het zeker goed om veel water te drinken, het kan zijn dat blokkades en oude lasten in je lichaam los komen. Die kunnen door veel water te drinken makkelijk het lichaam uit komen.

Twijfel je nog zou ik zeggen probeer het zelf uit. Je eigen ervaring maken is belangrijker als die van alle andere mensen
bij elkaar. Het zou kunnen dat je verrast bent over de kracht van deze manier van inwijden.

Tip:

Je kunt tijdens de inwijding ook wierook, geurolie, bloemen of een leuke ontspanningsmuziek gebruiken.

 

Stuur na de aankoop een mail naar info@atelier-mystique.be om verder af te spreken over uw inwijding. U ontvangt dan ook uw cursus via mail.

Indien gewenst kan u ook een certificaat ontvangen als bewijs van uw inwijding.

De Akasha Records zijn een energetische afdruk van elke gedachte, actie, emotie en ervaring die ooit heeft plaatsgevonden in de tijd en ruimte.

Je kunt de Records voorstellen als een boek, een stapel papieren of een boekenkast. Het is een universele opslagplaats voor elke gedachte, emotie, actie en ervaring die ooit heeft plaatsgevonden in de tijd en ruimte.

Iedere trilling die optreedt in het heelal door middel van onze gedachten, woorden en daden maakt een onuitwisbare afdruk op de Akasha, het laat een energieke registratie achter van elke ziel en elke creatie.

Andere benamingen zijn: Akasha Kronieken, het Grote Levensboek, de Kosmische Ziel, het Collectieve Bewustzijn, het Collectief Onderbewuste of de Soul Records.

In de registers, vindt je onder meer informatie over je relaties, je gezondheid, je weg van de ziel en alle andere denkbare onderwerpen met betrekking tot jouw wezen!

De Records zijn de toegang tot alle kennis uit het verleden, het heden en de toekomst.

In deze verzamelplaats vindt je ook jouw persoonlijke Records. Deze kan en mag je inkijken.
Jouw persoonlijke Akasha Records bevatten elk stukje informatie over de ervaring van je ziel.

Methodes die gebruikt kunnen worden voor reading zijn onder andere: Meditatie, Trance en Droomstaat.

In de handleiding wordt een methode voor een persoonlijke reading en een reading van een ander aangeleerd.

Waarom een akasha reading doen?

  • Nieuwsgierigheid
  • De Waarheid zoeken, wie je werkelijk bent
  • Willen weten wat je levensdoel is
  • Meer willen weten over vorige levens en welke invloeden deze hebben op het huidige leven
  • Vragen over Gidsen en begeleiding
  • Hulpmiddel bij het maken van moeilijke keuzes
  • Zoeken naar de oorzaken van fysieke, mentale, emotionele problemen
  • Regressie – het verleden bezoeken
  • Voorspellen van toekomstige gebeurtenissen

Het lezen van je eigen Records geeft je wijsheid, inzicht, begrip en vergeving. Moeilijke levens en situaties kunnen makkelijker worden aanvaard en vergeven.

Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken,vervolgens is het de bedoeling dat je zelfstandig met de energieën aan de slag gaat.

Iedereen kan toegang krijgen tot de Akasha Records.

Akasha Records bestaat uit 1 inwijding


Stuur na de aankoop een mail naar

info@atelier-mystique.be om verder af te spreken over uw inwijding. U ontvangt dan ook uw cursus via mail.

Indien gewenst kan u ook een certificaat ontvangen als bewijs van uw inwijding.

TIJDELIJKE ACTIE! Je ontvangt bij je Kundalini 1-inwijding GRATIS een online gesproken meditatie die je helpt om je kundalini energie nóg meer te versterken.

TIJDELIJKE ACTIE! Je ontvangt bij je Kundalini 1-inwijding GRATIS een online gesproken meditatie die je helpt om je kundalini energie nóg meer te versterken

 

Ingewijd zijn in minimum reiki 1 is ten zeerste aangeraden!


Kundalini-reiki is een heel eenvoudige maar toch een zeer krachtige healing. Kundalini is een Sanskriet woord en betekent letterlijk: "opgerold".  Kundalini is een zeer krachtige energie die in ieder van ons aanwezig is. Tijdens een inwijding wordt deze energie (weer) geactiveerd zodat ze steeds naar wens opgeroepen kan worden.                                        

De kundalini-energie ligt opgeslagen in het eerste chakra, ook wel stuitchakra genoemd. Wanneer de kundalini-energie geactiveerd wordt, stijgt deze langs het energiekanaal van de ruggengraat tot aan het zevende of kruinchakra. Kundalini is een krachtige energie die manifestatie en creativiteit bevordert.  Kundalini-reiki is een mooie aanvulling op de traditionele Usui Reiki, maar het is er geen vervanging voor.
Kundalini-reiki bestaat uit 3 niveau's of inwijdingen.

Tijdens de eerste graad inwijding wordt het Kundalini vuur voorzichtig ontwaakt. Het is een krachtige energie. Je zult vaak merken dat er eerst een reiniging plaats vindt in het energiesysteem van de ontvanger. De chakra’s worden gereinigd van blokkades, het hoofd energiekanaal van stuit naar kruin wordt gereinigd en voorbereid op de energie die in level 2 wordt ontwaakt. De energiekanalen naar de handen en kruin worden geopend, de hartchakra en derde oogchakra worden vergroot en geopend.

Je kan nu jezelf en anderen behandelen, afstandsbehandelingen geven, karmische healing, cleansing van ruimten,...

Kundalini Reiki bestaat uit drie graden

3 tot 5 dagen na je eerste inwijding, mag je de tweede graad ontvangen.

Tijdens de tweede inwijding wordt de kundalini geactiveerd en begint deze te stijgen langs de ruggengraat. Je ontvangt ook een krachtige kundalini-meditatie die je kan gebruiken om de energie naar wens op te roepen. De intensiteit van de behandelingen zullen krachtiger zijn. Verder wordt alles wat in level 1 werd geopend nog verder gereinigd, bekrachtigd en geopend.


Tevens gaat het 3e oog- of voorhoofdchakra verder open. Verder leer je een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra's en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki bestaat uit drie graden

Mastergraad

Na 3 tot 5 dagen mag je de derde graad ontvangen. Bij deze derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, Hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Er vindt een volledige stijging van Kundalini plaats. Je leert om kristallen en andere objecten in te wijden, zodat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

Mastergraad

Na 3 tot 5 dagen mag je de derde graad ontvangen. Bij deze derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, Hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Er vindt een volledige stijging van Kundalini plaats. Je leert om kristallen en andere objecten in te wijden, zodat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

Na de derde Kundalini Reiki inwijding kan de Kundalini energie opstijgen vanaf de basischakra naar de kruinchakra en daar het lichaam verlaten.
Je leert tevens om de drie Kundalini Reiki inwijdingen aan anderen te geven en de Balans om de energie te balanceren.

Bij de 3e inwijding (Master graad) zitten nog 7 andere inwijdingen bij ingesloten, namelijk: * 1. Balancering * 2. Diamant Reiki * 3. Kristal Reiki * 4. DNA Reiki * 5. Geboorte Trauma Reiki * 6. Locatie Reiki * 7. Vorige Levens Reiki

 

 


Je ontvangt niet enkel de inwijding, maar ook de cursus. Indien gewenst kan je ook een certificaat ontvangen.