Home » Een afspraak maken » Afstandsinwijdingen

Afstandsinwijdingen

Een inwijding is een afstemming op een bepaalde energie met een hoge frequentie, waarbij je energiekanalen geopend worden en de energie vanuit de kosmos door jou heen kan stromen. Na de inwijding is de energie beschikbaar voor jou en kun je er meteen zelf mee werken, voor jezelf en anderen. Vaak kun je de inwijding ook weer doorgeven aan anderen.

Je ontvangt de inwijding op afstand, zodat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen, omdat energie niet gebonden is aan tijd op plaats. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Ook de energieën zelf zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding. Meestal wordt een inwijding op afstand als meer intens ervaren.  Het is een prettige en zuivere manier van inwijden.

Bij elke inwijding ontvang je per mail duidelijke instructies over hoe je de inwijding naar je toe kunt halen én een handleiding hoe je zelf met de energie kunt gaan werken. Na de inwijdingen vindt er meestal een reinigingsproces bij jezelf plaats. Dit betekent dat oude stukken en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen om los te laten.

Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken. Het is de bedoeling dat je zelfstandig met de energieën aan de slag gaat.

Meer info over afstandsinwijdingen

Reiki Kundalini

€ 50,00

Reiki Kundalini

€ 50,00

Kundalini Reiki ontleent haar kracht aan de natuurlijke Kundalini energie die we opgerold in ons bekkensysteem dragen. Kundalini betekent "de opgerolde" in Sanskriet. Deze inwijdingen zorgen voor een veilige ontwaking van de Kundalini energie. De Kundalini energie is onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording en is bij iedereen werkzaam. Het stroomt vanuit onze wortelchakra in lichte mate door ons heen naar boven. Kundalini Reiki bestaat uit 3 inwijdingen:

Graad 1 is voor het voorzichtig ontwaken van de Kundalini energie. Graad 2 zorgt dat de Kundalini energie stroom krachtiger wordt. Graad 3 is de mastergraad die er voor zorgt dat de energie doorstroomt naar je kruinchakra om daar het lichaam te verlaten. Dit is een volledige stijging van de Kundalini. De mastergraad bevat nog zeven extra inwijdingen: Balancering Reiki – Diamant Reiki – Kristal Reiki - DNA Reiki – Geboorte Reiki – Locatie Reiki – Vorige levens Reiki. De Kundalini Reiki Source inwijding versterkt de energie aanzienlijk door het maken van een antenne.

Je ontvangt uitleg via mail en een link naar een online meditatie. Je kan ook een certificiaat verkrijgen (zie keuzemenu)

Ik adviseer om 7 dagen tussen te laten, voordat je met een volgende level of volgende inwijding verder gaat.
Wanneer je veel last ervaart van reinigingssymptomen kun je er meer tijd tussen laten. Voel wat voor jou goed voelt om te doen.

Akasha Records afstandsinwijding

€ 50,00

Akasha Records afstandsinwijding

€ 50,00

Je kunt de Akasha Records zien als een boek dat de hele geschiedenis van je ziel, je vorige levens,evenals elk aspect van wie je nu bent en alle mogelijkheden voor je toekomst bevat.
Het is een universele opslagplaats voor elke gedachte, emotie, actie en ervaring die ooit heeft plaatsgevonden in de tijd en ruimte.
Deze energetische trillingen laten zich zien in symbolen, plaatjes, vormen en/of taal zodat onze geest ze kan begrijpen.
Ieder mens kan zijn eigen rapport inkijken.

Iedere trilling die optreedt in het heelal door middel van onze gedachten, woorden en daden maakt een onuitwisbare afdruk op de Akasha, het laat een energetische registratie achter van elke ziel en elke creatie.

Andere benamingen zijn: Akasha Kronieken, het Grote Levensboek, de Kosmische Ziel, het Collectieve Bewustzijn, het Collectief Onderbewuste of de Soul Records.

In de registers, vindt je onder meer informatie over je relaties, je gezondheid, de weg van je ziel en alle andere denkbare onderwerpen met betrekking tot jouw wezen!

De Records zijn de toegang tot alle kennis uit het verleden, het heden en de toekomst.
In deze verzamelplaats vindt je ook jouw persoonlijke Records. Deze kan en mag je inkijken.
Jouw persoonlijke Akasha Records bevatten elk stukje informatie over de ervaring van je ziel.

Geeft iemands Hogere Zelf je toestemming dan kan je ook toegang krijgen tot de records van deze persoon. Dit wordt Record Reading genoemd.

We kunnen leren om toegang te krijgen tot de Akasha Records. Soms vergt dit wat tijd en oefening eer dat we informatie doorkrijgen en herkennen.
Je kan toegang krijgen tot de Akasha Records door middel van intuïtie, gebed, meditatie, creatieve visualisaties, regressies (vorige levens) dromen en door spontane flitsen van inzicht.

In de handleiding wordt een methode voor een persoonlijke reading, reading van een ander en een collectieve (groeps) reading aangereikt.

Redenen voor een reading van de Akashic Records:

 • Nieuwsgierigheid
 • De Waarheid zoeken, wie je werkelijk bent
 • Willen weten wat je levensdoel is
 • Meer willen weten over vorige levens en welke invloeden deze hebben op het huidige leven
 • Vragen over Gidsen en begeleiding
 • Hulpmiddel bij het maken van moeilijke keuzes
 • Zoeken naar de oorzaken van fysieke, mentale, emotionele problemen
 • Regressie – het verleden bezoeken
 • Voorspellen van toekomstige gebeurtenissen
 • Het lezen van je eigen Records geeft je wijsheid, inzicht, begrip en vergeving.
 • Moeilijke levens en situaties kunnen makkelijker worden aanvaard en vergeven.

Is een Akasha Records inwijding geschikt voor mij?
Iedereen kan toegang krijgen tot de Akasha Records.

Akasha Records bestaat uit 1 inwijding

Je ontvangt uitleg via mail en een link naar een online meditatie. Je kan ook een certificiaat verkrijgen (zie keuzemenu)

 

Priesterschap van Melchizedeck

€ 25,00

Priesterschap van Melchizedeck

€ 25,00

De weg van Melchizedeck's Orde geeft ons inspiratie en leert ons, om onze krachten met reinheid van het hart te gebruiken en niet te misbruiken. Daarmee dragen we bij aan de spirituele ontwikkelingsweg van de mensheid. De mystieke lessen van het oude Egypte, werden geheim gehouden en waren alleen toegankelijk voor de Priesters en farao's.

 

Deze Orde gaat terug naar Melchizedeck, de koning van Salem. Hij heeft Abraham ingewijd en deze gaf de lessen verder. De lessen van Melchizedeck's Orde zijn subtiel en worden niet direct verder gegeven. In de twee levels ontvang je in totaal 19 inwijdingen. Er vindt een bewustzijnverandering plaats en je aura trillingsfrequentie wordt verhoogd.

 

Na de inwijding herken je intuïtief de oude kennis en krijg je toegang tot 'het weten'. Je leert om anderen in de Priesthood of the Order of Melchizedeck in te wijden.

Met de Priesthood of the Order of Melchizedeck inwijding beloof je om je over te geven aan spirituele groei ten dienste van het Hogere Goed.

Voordat je aan deze initiatie begint is het goed om je te realiseren dat deze inwijding een verantwoording met zich mee brengt.

Deze inwijding is onderverdeeld in 2 levels.
Level 1 omvat 11 afstemmingen en level 2 8 afstemmingen
Deze 19 afstemmingen worden tijdens 1 inwijding gegeven.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 


U ontvangt een cursus, een werkboek én een certificaat Er zijn dus 2 mogelijkheden om deze afstands-inwijding te ontvangen:

Mogelijkheid 1:

Een 1 op 1 inwijding. Op de afgesproken dag/tijd stem ik me op je af. Van jou wordt gevraagd om thuis ontspannen te zitten of liggen en de intentie uit te spreken dat je de inwijding wilt ontvangen. Hoe je dit doet wordt in de handleiding die je ontvangt beschreven. 

Na de inwijding ontvang je van mij een mail waarin ik je laat weten welke eventuele boodschappen, ervaringen end. ik je door mag geven. 

 

Mogelijkheid 2: 

Een inwijding ontvangen in de Engelenbol van Licht. Ik plaats de inwijding in de Engelenbol en jij kan deze op een dag/tijd ophalen die jou het beste schikt. Ook hiervoor ontvang je een handleiding waarin de werkwijze besproken wordt. 

Aangezien ik  me verbindt met de Engelenbol en niet direct met jou, zijn er geen boodschappen en/of ervaringen door te geven. 

 

Het prijs verschil is toe te wijzen aan de manier van werken. 

Bij een 1 op 1 inwijding maken we een vaste afspraak, bij een Engelenbol kan ik de inwijding klaar zetten op een moment dat ik vrij ben en/of mij dit het beste schikt. 

Bij een 1 op 1 inwijding is er na de inwijding nog mail contact, bij de Engelenbol is dat niet het geval. 

 

Beide manieren zijn even krachtig, het is net waar jij de voorkeur aan geeft en/of je het beste bij voelt.