OPGELET door VERHUIS worden er tussen 11/5/23 en 15/6/23 geen bestelling opgestuurd!!

Mei 2023
Januari 2023

Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief:- wij verhuizen- overzicht agenda- creatief ateljee-  gratis halsketting en kaartje edelstenen*

Lees meer »
September 2022
Juni 2022
April 2022

Win actie

We delen T-shirts uit van Atelier Mystique!!! Schrijf jouw ervaring met een healing, workshop, bestelling of winkelervaring op deze pagina. Uit alle reacties loten we meerdere mensen uit en contacteren die persoonlijk. Veel succes!!

Lees meer »
Maart 2022

Is de winkel open?

Omdat we dit beide in bijberoep doen (en combineren met workshops, thuisonderwijs enz) is de winkel niet elke dag open. Je vindt nu op onze website een duidelijk overzicht met openingsuren. Lees meer...

Lees meer »
Februari 2022

Veranderingen

Door veranderingen in onze interne administratie is de manier van inschrijven voor onze workshops iets anders dan gewoonlijk. Meer lezen

Lees meer »
Januari 2022

Gratis verzending

* Actievoorwaarden: geldig van 20/1 tot 29/2/22, bestellingen vanaf 75€, enkel geldig voor pakketen te leveren binnen België, enkel geldig voor goederen (geen workshops, diensten, geschenkbonnen,..), korting niet cumuleerbaar met andere acties, meer voorwaarden zie website

Lees meer »

Team Atelier Mystique

Hallo iedereenVooraleerst willen we iedereen een gelukkig, gezond en magisch nieuw jaar wensen!Een nieuw jaar.. een nieuw begin.. nieuwe voornemens.. nieuwe plannen.. nieuwe dromen..   Wie aandachtig keek naar ons filmpje op facebook en youtube (klik hier om te het te bekijken) merkte waarschijnlijk op dat er een nieuwe naam staat bij 'Team Atelier Mystique'We zijn super enthousiast dat Linda Vanlommel ons team komt versterken.  Linda heeft een uitgebreide kennis van moderne hekserij en wicca en zal de lessen van "Moderne Hekserij - Book Of Shadows- Ontdek de magie in jezelf" op zich nemen. 

Lees meer »
December 2021
November 2021

Opendeur weekend

Dag lieve ziel We nodigen u graag uit op ons O P E N D E U R W E E K E N DKom de winkel vrijblijvend ontdekken, maak kennis met ons. Ontvang een GRATIS edelsteensetje*.We hebben maar liefst 955 verschillende producten in voorraad! Meer dan 100 verschillende soorten edelstenen, 25 soorten wierook, 25 soorten orakel-, engelen- en tarotkaarten. Zoekt u een origineel geschenk voor de feestdagen?EXCLUSIEF: Ontdek tijdens het opendeurweekend ALS EERSTE ons uitgebreid aanbod van NIEUWE workshops voor het nieuwe jaar!...

Lees meer »
Oktober 2021
Augustus 2021
Juli 2021
Juni 2021

Reiki Kundalini masters

Evie, Petra, Björn, Annelies, Aurélie, Nathalie, Linda, Christine en Gwendoline mogen zichzelf vanaf vandaag "Master in de Kundalini Reiki" noemen.Een dikke proficiat met jullie Master inwijding in de Reiki Kundalini!

Lees meer »
Mei 2021

De Zandkorrel op bezoek

"Vanmorgen vertrokken we met de roze en muntgroene klas richting de tuin van Atelier Mystique. Daar werden we heel warm onthaald. Eerst konden we kennismaken met sjamanendrums en klankschalen. Deze mochten we ook zelf bespelen! Eens we de instrumenten hadden leren kennen, hielden we een zonnedans… En euh… Die had goed geholpen. De hele voormiddag bleef het droog!

Lees meer »
April 2021

Nieuwe afstandsinwijdingen

Je ontvangt de inwijding op afstand, zodat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen, omdat energie niet gebonden is aan tijd op plaats. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Ook de energieën zelf zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding. Meestal wordt een inwijding op afstand als meer intens ervaren.  Het is een prettige en zuivere manier van inwijden.

Lees meer »
Februari 2021

Shamballa MDH Master

Omdat je nooit gedaan hebt met leren en innerlijk groeien ontving ik vandaag mijn 4de Shamballa Multi Dimensionele Healing inwijding. Een Shamballa Master ontvangt een totaal van 352 symbolen. In de 4e graad ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau en ben je ook gemachtigd om inwijdingen te verzorgen voor alle vier de graden in Shamballa.Hiermee kan ik hopelijk nog meer mensen helpen! #dankbaar #shamballa

Lees meer »
Januari 2021

Nieuwsbrief

Ja, we zijn toch wel een beetje trots op hetgeen we samen bereikt hebben. Maar beseffen ook heel goed dat dit door jullie is! Zonder jullie steun, zonder al onze prachtige klanten, zouden we dit alles nooit hebben bereikt! We zijn trots én dankbaar! Klik op onderstaande knop om verder te lezen

Lees meer »

Winnaar november

Mits wat vertragingen is het toch nog gelukt om het prijspakket aan de winnares van de november winactie te bezorgen. Proficiat Inge!

Lees meer »
December 2020

NIEUW Healing en Reiki

Binnenkort (van zodra de coronamaatregelen het terug toelaten) kan je bij Atelier Mystique terecht bij Tom voor Crystal Healing en Reiki. Tom is Reiki Kundalini Master, Reiki Usui Master en gecertificeerd crystal healer, dus u bent zeker in goede handen bij hem. 

Lees meer »
November 2020

Terug open

De winkel mag terug open!!We hebben niet stilgezeten: de winkel is heringericht én ons assortiment uitgebreid. Zo hebben we nu bijvoorbeeld 88 verschillende soorten edelstenen!  In december zijn we elke vrijdag én zaterdag open van 10u tot 16u,ook nog steeds de 2e zondag (13 december) en elke dag op afspraak!*Kom gerust eens kijken en ontdek alle nieuwigheden! Wist je al dat wat ook geschenkbonnen, geschenkmanden, ... hebben? En dat we alle geschenken gratis voor u inpakken? Hou je wel rekening met de verplichtingen? kom alleen, max 30 minuten per klant, draag een mondmasker, ... .

Lees meer »

Geneeskrachtige kruiden

Zoals beloofd een cursus dat je op je eigen tempo thuis kan doen. Je kan gemakkelijk de cursus -dat je krijgt via email- afdrukken. Er is geen computerkennis nodig om aan de slag te gaan! 

Lees meer »

Win!!!

We geven deze prachtige juwelen set weg. Wat je ervoor moet doen lees je in de originele post op facebook.

Lees meer »

Een nieuw decor

Verplicht gesloten door de coronamaatregelen. Daarom hét moment om de winkel opnieuw in te richten. Kom zeker eens een kijkje nemen als we terug open mogen!

Lees meer »

Online open

We hebben goed naar al jullie feedback geluisterd en dit gebruikt om uw shopervaring te verbeteren. Wij zijn er superblij mee en hopen dat onze nieuwe webshop bijdraagt aan nog meer shopplezier! Snuffel rustig rond en ontdek tal van nieuwigheden!

Lees meer »
September 2020

Ecologisch en duurzaam ondernemen

We zijn met z'n allen meer en meer bewuster bezig met de natuur. Ook Atelier Mystique wil hiervoor een inspanning leveren om een zo'n klein mogelijke ecologische voetafdruk na te laten. We gaan voor onze workshops geen documenten meer afdrukken (enkel het écht noodzakelijke).

Lees meer »