Nieuwe afstandsinwijdingen

Je ontvangt de inwijding op afstand, zodat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen, omdat energie niet gebonden is aan tijd op plaats. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Ook de energieën zelf zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding. Meestal wordt een inwijding op afstand als meer intens ervaren.  Het is een prettige en zuivere manier van inwijden.


Een inwijding ontvangen kan heel ontspannend werken, maar er kunnen ook blokkades worden opgelost of juist worden blootgelegd waardoor er ook emoties kunnen naar boven komen. Een energie inwijding hoeft om die reden dan ook niet altijd als “fijn” te worden ervaren. Wat je ook voelt, heb hier geen oordeel over.

Het is zoals het is.

Een energie inwijding kan soms met emoties of ongemak zoals je moe voelen of hoofdpijn gepaard gaan. Als dat gebeurt, weet dan dat het iets goeds is en iets om dankbaar voor te zijn. Je fysieke en energetische lichaam is zich aan het opschonen en je zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd.
Je kunt hier een paar dagen last van hebben maar daarna zal je je lichter, vrijer voelen en krachtiger.
Doe vooral lekker rustig aan en wees lief voor jezelf. Zie wat er loskomt niet als lastig, het is juist heel fijn dat deze kristallisaties zich aan het oplossen zijn om te kunnen worden verwijderd uit jouw systeem.

Het is belangrijk om je lichaam te ondersteunen bij het proces van zuivering  door voor en na de inwijding  voldoende water te drinken zodat het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen.

Een inwijding is een afstemming op een bepaalde energie met een hoge frequentie, waarbij je energiekanalen geopend worden en de energie vanuit de kosmos door jou heen kan stromen. 

Bij elke inwijding ontvang je per mail instructies/handleiding over hoe je de inwijding naar je toe kunt halen en hoe je zelf met de energie kunt gaan werken. 
Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken. 


Klik hier voor meer info