NIEUW Healing en Reiki

Binnenkort (van zodra de coronamaatregelen het terug toelaten) kan je bij Atelier Mystique terecht bij Tom voor Crystal Healing en Reiki. Tom is Reiki Kundalini Master, Reiki Usui Master en gecertificeerd crystal healer, dus u bent zeker in goede handen bij hem. 

Al sinds kind is hij gefascineerd door edelstenen en gebruikt die wonderen van de natuur graag om mensen te helpen, te helen en te ondersteunen.

 

Een healing is een energetische behandeling, gericht op het opheffen van elke onevenwichtigheid in het energieveld van de mens. Hierdoor wordt het zelfhelend mechanisme van het lichaam in werking gezet. Door het voortdurende streven naar evenwicht van de levensenergie in ons voelen wij ons gezond, gelukkig en heel. Als dit streven ergens door geblokkeerd wordt, dan raken wij in een onevenwichtige toestand. Wat zich kan uiten in lichamelijke, psychische, emotionele of spirituele klachten.

 

Bij een behandeling gaat u geheel gekleed op de behandeltafel liggen, alleen de schoenen gaan uit. Ik stel me in op uw energieveld en via mijn handen krijg ik informatie uit uw lichaam te voelen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.