Jouw levenspad vol (on)verwachte wendingen (tarot labyrint)

14/3 van 13u30 tot 15u30

 

Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt gegeven aan de hand van tarot labyrint. Het tarot labyrint is een speelbord met afbeeldingen van het tarotspel.

Het spel begint met het stellen van een vraag waar je gedurende de hele workshop mee bezig bent. Probeer de vraag zo open mogelijk te stellen. Bijvoorbeeld: ‘Hoe kan ik meer inzicht krijgen in….?’ of ‘Wat kan ik doen om….?’ Je mag het spel ook zonder een specifieke vraag spelen. Vragen over ziekte en gezondheid mogen overigens NIET worden gesteld. Van degenen die meespelen wordt inzet en een open mind verwacht. Het spel vraagt om uitwisseling, samenwerking en betrokkenheid. We nemen uitgebreid de tijd om elke speelbeurt te bespreken.

Net als in het tarotlabyrint kent je levenspad vaak de nodige verwachte en onverwachte wendingen. Door spel te spelen en de weg van het labyrint te volgen krijg je het vertrouwen dat je ook in je leven je doel zult bereiken, antwoord krijgt op je vragen en inzichten krijgt in, op dit moment nog onduidelijke situaties.

Je loopt dit pad niet alleen, je medespelers ondersteunen je, dagen je uit, geven je vertrouwen om verder te gaan. Via het spel van zelfonderzoek kom je stap voor stap dichter bij je antwoord.

De teksten nodigen je uit om actief met de kaarten bezig te zijn en je belevingen te delen met je medespelers.

 

Dit is zowel voor gevorderden als voor beginners een leuk spel. In het begin kun je het spel spelen met het oog op het leren kennen van de kaarten en voor gevorderden is het leuk om meer diepgang in de tarotbeleving te brengen. Kennis van tarot is tijdens deze workshop niet nodig!

 

Het Tarot Labyrint eindigt nooit, omdat elk (voorlopig) einde

het beginpunt is van een volgende ontwikkeling.