Reiki Kundalini: inwijding 1

  • 10/2 van 10u tot 12u30  volzet

Leer jezelf en anderen te helen met Reiki. 

Ontvang de eerste inwijding in Reiki Kundalini 1; leer jezelf en anderen healen. Met certificaat

Kundalini-reiki is een heel eenvoudige maar toch een zeer krachtige healing. Kundalini is een Sanskriet woord en betekent letterlijk: "opgerold". Kundalini is een zeer krachtige energie die in ieder van ons aanwezig is. Tijdens een inwijding wordt deze energie (weer) geactiveerd zodat ze steeds naar wens opgeroepen kan worden.

De kundalini-energie ligt opgeslagen in het eerste chakra, ook wel stuitchakra genoemd. Wanneer de kundalini-energie geactiveerd wordt, stijgt deze langs het energiekanaal van de ruggengraat tot aan het zevende of kruinchakra. Kundalini is een krachtige energie die manifestatie en creativiteit bevordert. 


Kundalini-reiki bestaat uit 3 niveau's of inwijdingen.

Tijdens de eerste graad inwijding wordt het Kundalini vuur voorzichtig ontwaakt. Het is een krachtige energie. Je zult vaak merken dat er eerst een reiniging plaats vindt in het energiesysteem van de ontvanger. De chakra’s worden gereinigd van blokkades, het hoofd energiekanaal van stuit naar kruin wordt gereinigd en voorbereid op de energie die in level 2 wordt ontwaakt. De energiekanalen naar de handen en kruin worden geopend, de hartchakra en derde oogchakra worden vergroot en geopend.

Je kan nu jezelf en anderen behandelen

 

Met certificaat

Inbegrepen:

- thee en water

- certificaat, syllabus

- opgenomen meditatie om achteraf thuis aan de slag te gaan

Je kan direct na de eerste inwijding aan de slag om jezelf en anderen te healen. Wil je hier nog meer over leren? In de 2e inwijding leer je ruimtes zuiveren, edelstenen opladen en karmische banden knippen met Reiki. 

Wanneer jij er klaar voor bent kan je hierna nog een stapje verder gaan en de master inwijding ontvangen! Hierbij krijg je niet enkel je 3e inwijding maar ontvang je ook 7 andere inwijdingen: 

 

  1. Balancering
  2. Diamant Reiki
  3. Kristal Reiki
  4. DNA Reiki
  5. Geboorte trauma Reiki
  6. Locatie Reiki
  7. Vorige levens Reiki

Je bent dan volledig klaar om ook andere in te wijden.