Alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar!

Reiki Kundalini: inwijding 1

  • 28/11  van 19:00 tot 21:30 (volzet)
  • 10/2 van 10u tot 12u30 

Ontvang de eerste inwijding in Reiki Kundalini 1; leer jezelf en anderen healen. Met certificaat

Ingewijd zijn in minimum reiki 1 is ten zeerste aangeraden voor iedereen: Kundalini-reiki is een heel eenvoudige maar toch een zeer krachtige healing. Kundalini is een Sanskriet woord en betekent letterlijk: "opgerold". Kundalini is een zeer krachtige energie die in ieder van ons aanwezig is. Tijdens een inwijding wordt deze energie (weer) geactiveerd zodat ze steeds naar wens opgeroepen kan worden.

De kundalini-energie ligt opgeslagen in het eerste chakra, ook wel stuitchakra genoemd. Wanneer de kundalini-energie geactiveerd wordt, stijgt deze langs het energiekanaal van de ruggengraat tot aan het zevende of kruinchakra. Kundalini is een krachtige energie die manifestatie en creativiteit bevordert. Kundalini-reiki is een mooie aanvulling op de traditionele Usui Reiki, maar het is er geen vervanging voor.
Kundalini-reiki bestaat uit 3 niveau's of inwijdingen.

Tijdens de eerste graad inwijding wordt het Kundalini vuur voorzichtig ontwaakt. Het is een krachtige energie. Je zult vaak merken dat er eerst een reiniging plaats vindt in het energiesysteem van de ontvanger. De chakra’s worden gereinigd van blokkades, het hoofd energiekanaal van stuit naar kruin wordt gereinigd en voorbereid op de energie die in level 2 wordt ontwaakt. De energiekanalen naar de handen en kruin worden geopend, de hartchakra en derde oogchakra worden vergroot en geopend.

Je kan nu jezelf en anderen behandelen

Met certificaat