Opgelet: er worden geen bestellingen verzonden/klaargezet tussen 24 juli en 2 augustus 2021.

Home » Workshops » Creatief » Creatieve workshops

Maak een XL-dromenvanger of levensboom

Uitgesteld

 

Dromenvangers bestaan al vele eeuwen. Als je gaat slapen sta je open voor dromen en loop je dus de kans om dromen op te vangen. De naam verklapt het eigenlijk al: de dromenvanger vangt de dromen boven jouw bed weg en houdt deze vast. Als dan de zon opgaat, spatten deze dromen uiteen en is de dromenvanger weer “schoon”.

De dromenvanger onthoudt je echter niet van alle dromen, de goede dromen worden opgevangen en vallen via het web en de veertjes, schelpjes of kraaltjes op de slaper. Daarmee zorgt de dromenvanger voor plezierige, rustige dromen en een goede nachtrust.

De dromenvanger bestaat altijd, minimaal, uit een ring die voorzien is van een web. Daarnaast is er een grote diversiteit in aanvullende elementen en versieringen.

 

Of verkies je een levensboom?

De levensboom staat in vele culturen symbool voor rijkdom, wijsheid en schoonheid. De levensboom staat o.a. voor een frisse start in het leven, positieve energie en een stabiele toekomst. De levensboom is daarnaast het perfecte symbool van het doorstaan van elke uitdaging want met elke storm groeien de wortels van de boom dieper.

We gaan een super dromenvanger /levensboom maken: de ring is 48 cm groot! 

 

Atelier Mystique kiest ervoor om maximum 10 deelnemers te laten deelnemen, zodat er plaats genoeg is om je eigen plekje, je veilige zone te kiezen om te creëren. Samenzitten en stilletjes praten kan, maar helemaal in je ‘eigen veilige zone’ zitten kan zeker ook. Niets moet gedeeld worden, maar mag wel.  
 
Nog even dit: deze dag is geen therapie. Het is bedoeld als een uitlaatklep van jouw intuïtie en creativiteit, een moment om jou IK te laten groeien. Alles verloopt op een relaxte manier, je deelt wat je wilt delen, niets hoeft, alles mag.