Alles in de webshop is direct uit voorraad leverbaar!

Home » Workshops » Creatief » Creatieve workshops

24/10 9u30-15u

Dromenvangers bestaan al vele eeuwen. Als je gaat slapen sta je open voor dromen en loop je dus de kans om dromen op te vangen. De naam verklapt het eigenlijk al: de dromenvanger vangt de dromen boven jouw bed weg en houdt deze vast. Als dan de zon opgaat, spatten deze dromen uiteen en is de dromenvanger weer “schoon”. De dromenvanger onthoudt je echter niet van alle dromen, de goede dromen worden opgevangen en vallen via het web en de veertjes, schelpjes of kraaltjes op de slaper. Daarmee zorgt de dromenvanger voor plezierige, rustige dromen en een goede nachtrust. De dromenvanger bestaat altijd, minimaal, uit een ring die voorzien is van een web. Daarnaast is er een grote diversiteit in aanvullende elementen en versieringen.


Of verkies je een levensboomDe levensboom staat in vele culturen symbool voor rijkdom, wijsheid en schoonheid. De levensboom staat o.a. voor een frisse start in het leven, positieve energie en een stabiele toekomst. De levensboom is daarnaast het perfecte symbool van het doorstaan van elke uitdaging want met elke storm groeien de wortels van de boom dieper.

We gaan een super dromenvanger /levensboom maken: de ring is 48 cm groot!


Meebrengen: Lunch en creatieve goesting om aan de slag te gaan.

Nog even dit: deze dag is geen therapie. Het is bedoeld als een uitlaatklep van jouw intuïtie en creativiteit, een moment om jou IK te laten groeien. Alles verloopt op een relaxte manier, je deelt wat je wilt delen, niets hoeft, alles mag.

Praktisch:

  • Na ontvangst van uw betaling is uw plaats gereserveerd
  • Selecteer bij de betaling: workshop, geen verzending (want anders komen er automatisch verzendkosten bij)
  • u hoeft geen bewijs of bevestigingsmail te printen, u hebt dit niet nodig
  • de deur is 10 minuten voor aanvang open

5/12 van 9u tot 15u

In deze workshop gaan we de mogelijkheden bespreken hoe we onze creatieve -  intuïtieve bronnen kunnen aanspreken.

Deze workshop is ontwikkeld om bewustzijn en creativiteit in beweging te zetten. Tijdens de workshop krijg je tools om te schilderen en je creatieve expressie te verkennen. 

Er begint een reis naar binnen, je gaat opzoek naar je eigen unieke manier van uitdrukken. 

Dit is een ééndaagse workshop met Philippe Waldack

Voor deze workshop is geen voorkennis van tekenen&schilderen nodig.

Les + materiaal + thee en water inbegrepen, breng uw lunch mee.

24/2 19u-21u

Krachtvoorwerpen komen oorspronkelijk bij de indianen vandaan. Ze worden al eeuwenlang gemaakt voor jezelf of voor een ander. Om mee te dragen, kracht uit te halen of bescherming of geluk aan mee te geven.

Met een krachtvoorwerp kan je je helemaal verbinden en bij elke beweging de intentie en kracht laten stromen. Het is een krachtige tool om te creëren en te ontvangen. Je mag het uitnodigen in je leven en bewust een plaatsje geven.

 

In elke steen zit oer kennis verzamelt. In alle culturen over de hele wereld worden stenen gebruikt voor rituelen o.a. krachtcirkels, stenencirkels. Kijk naar Stonehenge of hunebedden in Nederland. De stenen die we gebruiken zijn gevormd door de natuur. Ze liggen lekker in de hand.

 

(Wat je aan de buitenkant ziet is niet wat je aan de binnenkant bent)

 

Onder begeleiding wordt je meegenomen in een meditatie, om daarna in alle rust en stilte intuïtief je eigen steen kleur te geven 

 

Workshop is binnen, thee en water zijn voorzien