Home » Heksenopleiding

Heksenopleiding: initiatie

Maak je bewuste en onbewuste oeroude kennis in jezelf wakker!

Ontdek en ontwikkel de magie in jezelf!


Laat me je begeleiden op je pad om je te leren over hekserij, de seizoenen en magie. Ik laat je kennismaken met praktische toepassingen voor eeuwenoude kennis over kruiden, edelstenen en magie.


Hekserij hoeft niet geheimzinnig te zijn. Het is juist een heel toegankelijke manier van spiritualiteit in je leven, omdat iedereen er zijn of haar eigen weg in kan vinden.


U gaat elke les naar huis met iets dat we gemaakt hebben (amulet, kruidenbereidingen, enz,..). U leert ook uw eigen Book of Shadows maken met een prachtige cover! Wist u trouwens dat er een heksenalfabet bestaat? Deze kan u toepassen in uw eigen Book of Shadows.

 

U kan ook GRATIS deelnemen aan een heksenritueel (klik hier) en doordat u deelnemer bent van deze cursus hebt u ook kortingen op tal van andere workshops!

Deze reeks is een proevertje van verschillende thema's en is voor iedereen toegankelijk. Er is geen voorkennis nodig. Vanaf 16 jaar.

Foto's staan onderaan deze pagina


U hoeft voor deze workshops NIETS mee te brengen. Alle materialen, ingrediënten, water, thee, knabbeltjes én zelfs de cursus (kopieën) zijn altijd inbegrepen. U komt dus nooit voor verrassingen te staan!


September

Deze reeks wordt zowel tijdens de dag als 's avonds gegeven. Je kan zelf bepalen welke les je volgt, ideaal voor mensen die in ploeg werken, zo hoef je geen enkele les te missen.

 8, 15, 22, 29 september en 6 oktober

's Avonds: van 19u tot 21u (groep 5)

Tijdens de dag van 13u30 tot 15u30 (groep 4)

inschrijven


November: 2 volle dagen

7 en 21 november, telkens van 9u30 tot 16u. (Breng uw lunch mee voor 's middags) (groep 6)


Alle materialen, ingrediënten, water, thee, knabbeltjes én zelfs de cursus is inbegrepen in de prijs van slechts 85€ voor de 2 dagen!!

 

inschrijven

 


Ik hou de groep bewust klein, maar dit heeft als gevolg dat de groepen razendsnel volzet zijn. We werken met een wachtlijst
Hier inschrijven


Deel 2:

Op aanvraag :vervolgreeks op de initiatie reeks
ENKEL voor de mensen die reeds de initiatielessen volgden

Zoals gewoonlijk zit alle materialen, cursus, thee, enz in deze prijs inbegrepen 

U hoeft dus geen extra materialen aan te kopen = geen verrassingen achteraf!

15 okt, 29 okt, 12nov, 26 nov, 21 dec 2020, 4  feb, 4 mrt, 18 mrt, 1 apr, 6 mei 2021 van 19u tot 21u


Gratis deelname ritueel

195€ pp

inschrijven