Ontspanning op maat - vragenlijst


Hou hiermee rekening:

  • Ik neem slechts een beperkt aantal individuele afspraken aan, daardoor kan er soms een lange wachttijd zijn. 
  • Ik behoud me altijd het recht om een behandeling te weigeren. Ik werk heel intuïtief en wanneer mijn intuïtie zegt een behandeling niet uit te voeren zal ik dit ook niet doen. Dit kan meerdere redenen hebben, die ik zelf misschien op dat moment niet kan beargumenteren, maar mijn intuïtie is wel mijn leidraad voor behandelen, daar zal ik dus ook altijd naar luisteren.
  • Bij Atelier Mystique staan we voor transparante prijzen.
    Daarom bieden we u graag een actueel prijsoverzicht:  voor ontspanning op maat betekent dit: 75€ voor 60min en 130€ voor 120min. 

Wenst u een afspraak? Gebruik onderstaand formulier

De gedeelde informatie wordt uiteraard met het nodige respect en integriteit behandeld.

U kan hier meer info geven, zo kan ik mij nog beter op u afstemmen. Hoe concreter uw antwoorden, hoe gerichter ik aan het werk kan gaan.

Wat meer info:

Geleide meditatie: ‘Via een verhaal’ ga je op reis in jezelf om tot jezelf te komen, te onthaasten en te ontwikkelen. Geleide meditatie is geen actie. Het is de kunst van het loslaten zonder inspanning. Je vindt innerlijke rust, verdieping van je lichaamsbewustzijn en kalmering van de geest.

Relaxatieoefeningen: Leer tot rust komen. Er zijn verschillende soorten oefeningen voorhanden om enerzijds de geest en anderzijds het lichaam te laten ontspannen. Ook zijn er oefeningen die dit combineren. We gaan aan de slag met (een mix van) meditatie, visualisaties, ... 

De kracht van klanken; Geniet van de trillingen van sjamanendrums, klankschalen, ocean drums, ... Klank heeft een groot effect op lichaam en geest. We luisteren de geluiden niet alleen met onze oren maar voelen ze in ons hele lichaam. Of je je er nu bewust van bent of niet, je lichaam reageert op klank en trilling. Geniet en ontspan van deze inwendige klankmassage.

Heksen kruiden edelstenen reiki wierook spiritualiteit spiritueel kaartlegging helderziende medium energetisch therapeut

 

Neem even wat tijd voor jezelf en geniet van dit ontspanningsmomentje, 

Namasté

Vicky