Ontspanning op maat

Sorry, deze agenda staat vol. 

Ben je overwerkt, heb je slaaptekort en stress die je oren uitkomt?

Stress alsof je in levensgevaar bent: voor velen is dit helaas meer regel dan uitzondering. In het verkeer, bij een deadline op werk, of zelfs op vakantie! Het oergevoel van vechten-of-vluchten zit diep ingebakken in onze genen, maar wees eens eerlijk: wanneer is dit nu werkelijk nodig?

Laat jouw ontspanning niet aan het toeval over en neem het heft in eigen handen. Ik voel intuïtief aan welke manier bij jou het best past, dit kan een mix zijn van: reiki, klankschaalmassage, massage, begeleide meditatie, ademhalingstechnieken, ...


Hou hiermee rekening:

  • Ik neem slechts een beperkt aantal individuele afspraken aan, daardoor kan er soms een lange wachttijd zijn. 
  • Ik behoud me altijd het recht om een behandeling te weigeren. Ik werk heel intuïtief en wanneer mijn intuïtie zegt een behandeling niet uit te voeren zal ik dit ook niet doen. Dit kan meerdere redenen hebben, die ik zelf misschien op dat moment niet kan beargumenteren, maar mijn intuïtie is wel mijn leidraad voor behandelen, daar zal ik dus ook altijd naar luisteren.
  • Bij Atelier Mystique staan we voor transparante prijzen.
    Daarom bieden we u graag een actueel prijsoverzicht:  voor ontspanning op maat betekent dit: 75€ voor 60min en 130€ voor 120min. 

Wenst u een afspraak? Gebruik onderstaand formulier

U kan nu ook uw afspraak direct online boeken, klik hier om verder te gaan 

De gedeelde informatie wordt uiteraard met het nodige respect en integriteit behandeld.


U kan hier meer info geven, zo kan ik mij nog beter op u afstemmen. Hoe concreter uw antwoorden, hoe gerichter ik aan het werk kan gaan.

Wat meer info:

Geleide meditatie: ‘Via een verhaal’ ga je op reis in jezelf om tot jezelf te komen, te onthaasten en te ontwikkelen. Geleide meditatie is geen actie. Het is de kunst van het loslaten zonder inspanning. Je vindt innerlijke rust, verdieping van je lichaamsbewustzijn en kalmering van de geest.

Relaxatieoefeningen: Leer tot rust komen. Er zijn verschillende soorten oefeningen voorhanden om enerzijds de geest en anderzijds het lichaam te laten ontspannen. Ook zijn er oefeningen die dit combineren. We gaan aan de slag met (een mix van) meditatie, visualisaties, ... 

De kracht van klanken; Geniet van de trillingen van sjamanendrums, klankschalen, ocean drums, ... Klank heeft een groot effect op lichaam en geest. We luisteren de geluiden niet alleen met onze oren maar voelen ze in ons hele lichaam. Of je je er nu bewust van bent of niet, je lichaam reageert op klank en trilling. Geniet en ontspan van deze inwendige klankmassage.

Heksen kruiden edelstenen reiki wierook spiritualiteit spiritueel kaartlegging helderziende medium energetisch therapeut

 

Neem even wat tijd voor jezelf en geniet van dit ontspanningsmomentje, 

Namasté

Vicky