Alles in de webshop is direct uit voorraad leverbaar!

Home » Workshops » Workshops

BELANGRIJKE INFO:

We merken dat meer en meer mensen de beslissing maken om te komen (of te annuleren) op het laatste moment.  Last minute boekingen (of annuleringen) zijn heel lastig om te bepalen of een workshop kan doorgaan of niet. Voor sommige workshops moet er ook op voorhand materiaal besteld worden. Ik heb alle begrip voor onvoorziene omstandigheden en begrijp dat je soms (onverwachts) niet kan komen. Maar hoop hierbij ook op jullie begrip: als stoelen leeg blijven en/of terugbetaald moeten worden dan is dat financieel niet meer haalbaar om deze workshops aan deze schappelijke prijs te blijven aanbieden. Tracht ook je engagement op voorhand goed in te schatten, uw inschrijving wil ook soms betekenen dat andere mensen niet meer kunnen deelnemen omdat het volzet is. Als u dan niet komt, is dit voor iedereen een teleurstelling. 

Daarom wordt inschrijvingsgeld bij annulering door de klant, om welke reden dan ook, niet terugbetaald, het kan niet worden doorgeschoven naar een andere datum/workshop en niet besteed worden in de winkel.  U mag wel altijd iemand anders in uw plaats laten deelnemen. 
Indien wij zelf een workshop annuleren, krijgt u uiteraard uw inschrijvingsgeld terug.

Een inschrijving is maar pas definitief als de betaling is uitgevoerd.

Bedankt voor uw begrip
 Vicky & Tom


Kom regelmatig kijken, deze pagina wordt nog aangevuld...

December

Januari 2022

Februari 

Maart

April

Mei

Komen binnenkort terug:

Kruidige cadeaus maken

We maken enkele kruidenbereidingen die je als cadeau kan geven of lekker zelf houden.

2 zelfgemaakte bereidingen om mee te nemen, materialen, thee inbegrepen.

Etherische oliën 

Ben je nieuwsgierig naar etherische oliën en aromatherapie? Wil je graag weten hoe deze jou en je gezin in het dagdagelijkse leven kunnen helpen? Dan is deze introductie een zeer goede start voor jou!

Ik bespreek onder andere hoe je etherische oliën kan gebruiken en bewaren.
Welke oliën kan je gebruiken voor je baby?  Welke mag je zeker niet gebruiken tijdens bv een zwangerschap? 
Welke olie kan je gebruiken bij spierpijn, blauwe plekken, braken, buikpijn, hoofdpijn, enz. Wat kan je doen met olie van basilicum, bergamot, citroen, tijm, rozemarijn, tea tree, rozemarijn, ...?

Dit en nog zoveel meer leer je tijdens deze workshop.

Smudge sticks maken


Met geplukte kruiden uit de tuin kan je smudge sticks maken: een eenvoudige vorm van wierook. Deze kruiden geuren niet alleen heerlijk, ze hebben ook een ontsmettende werking. Welke kruiden komen hiervoor in aanmerking en hoe maak je nu zo'n smudge stick? En hoe gebruik je die dan? 

Elke deelnemer gaat naar huis met zijn/haar eigen samengestelde smudge sticks.

Heksen kruiden edelstenen reiki wierook spiritualiteit spiritueel kaartlegging helderziende medium energetisch therapeut