Alles in de webshop is direct uit voorraad leverbaar!

Home » Workshops » Workshops

Agenda overzicht

Klik op de foto om meer info te krijgen of om je in te schrijven

16 /6 Moderne hekserij 2

21/6 Litha ritueel

25/6 Sjamanendrum maken


5/9 Reiki Kundalini 1

26/9 Reiki kundalini 2

Meer info volgt

6/9 Kaartleggen met Lenormand 

11/10 Online oefenavond Lenormand

13/9 Orgoniets maken

17/10 Reiki Kundalini 3 MASTER

22/9 Ontdek je 6e zintuig ONLINE

Tarot... meer info volgt

BELANGRIJKE INFO:

We merken dat meer en meer mensen de beslissing maken om te komen (of te annuleren) op het laatste moment.  Last minute boekingen (of annuleringen) zijn heel lastig om te bepalen of een workshop kan doorgaan of niet. Voor sommige workshops moet er ook op voorhand materiaal besteld worden. Ik heb alle begrip voor onvoorziene omstandigheden en begrijp dat je soms (onverwachts) niet kan komen. Maar hoop hierbij ook op jullie begrip: als stoelen leeg blijven en/of terugbetaald moeten worden dan is dat financieel niet meer haalbaar om deze workshops aan deze schappelijke prijs te blijven aanbieden. Tracht ook je engagement op voorhand goed in te schatten, uw inschrijving wil ook soms betekenen dat andere mensen niet meer kunnen deelnemen omdat het volzet is. Als u dan niet komt, is dit voor iedereen een teleurstelling. 

Daarom wordt inschrijvingsgeld bij annulering door de klant, om welke reden dan ook, niet terugbetaald, het kan niet worden doorgeschoven naar een andere datum/workshop en niet besteed worden in de winkel.  U mag wel altijd iemand anders in uw plaats laten deelnemen. 
Indien wij zelf een workshop annuleren, krijgt u uiteraard uw inschrijvingsgeld terug.

Een inschrijving is maar pas definitief als de betaling is uitgevoerd.

Bedankt voor uw begrip
 Vicky & Tom

Heksen kruiden edelstenen reiki wierook spiritualiteit spiritueel kaartlegging helderziende medium energetisch therapeut