Uw bestelling wordt op werkdagen, na ontvangst van de betaling, binnen 24 uur verzonden! Alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar!

Agenda overzicht

Klik op de foto om meer info te krijgen of om je in te schrijven

6/10 Runen deel 1 : crea

8/10 Spirituele stervensbegeleiding

VOLZET 13/10 Heksenbezem maken

17/10 Reiki Kundalini 3 MASTER

20/10 Runen deel 2: Theorie

VOLZET 24/10 Ontdek de magie van kruiden  

7/11 Orgoniets maken

VOLZET 24/11 Ontdek de magie van kruiden  

Meer info volgt

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt

BELANGRIJKE INFO:

We merken dat meer en meer mensen de beslissing maken om te komen (of te annuleren) op het laatste moment.  Last minute boekingen (of annuleringen) zijn heel lastig om te bepalen of een workshop kan doorgaan of niet. Voor sommige workshops moet er ook op voorhand materiaal besteld worden. Ik heb alle begrip voor onvoorziene omstandigheden en begrijp dat je soms (onverwachts) niet kan komen. Maar hoop hierbij ook op jullie begrip: als stoelen leeg blijven en/of terugbetaald moeten worden dan is dat financieel niet meer haalbaar om deze workshops aan deze schappelijke prijs te blijven aanbieden. Tracht ook je engagement op voorhand goed in te schatten, uw inschrijving wil ook soms betekenen dat andere mensen niet meer kunnen deelnemen omdat het volzet is. Als u dan niet komt, is dit voor iedereen een teleurstelling. 

Daarom wordt inschrijvingsgeld bij annulering door de klant, om welke reden dan ook, niet terugbetaald, het kan niet worden doorgeschoven naar een andere datum/workshop en niet besteed worden in de winkel.  U mag wel altijd iemand anders in uw plaats laten deelnemen. 
Indien wij zelf een workshop annuleren, krijgt u uiteraard uw inschrijvingsgeld terug.

Een inschrijving is maar pas definitief als de betaling is uitgevoerd.

Bedankt voor uw begrip
 Vicky & Tom

Heksen kruiden edelstenen reiki wierook spiritualiteit spiritueel kaartlegging helderziende medium energetisch therapeut