OPGELET door VERHUIS worden er tussen 11/5/23 en 15/6/23 geen bestelling opgestuurd!!

Spiritualiteit. Esoterie. Spirituele winkel. Spirituele webshop. Kaartleggingen. Edelstenen. Wierook. Chakra. Healing. Heksenopleiding. Kruiden. Gidsen.

Ontspanningsmassage met olie

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen  weg en komt de geest tot rust. Dit werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker losgelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

 

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

 

In de behandelruimte krijg je de privacy om je uit te kleden (slip mag aangehouden worden). De massagetafel heeft een uitsparing voor je gelaat, zodat je comfortabel kan liggen en je je compleet kan concentreren op je ontspanning. Je kan zelf kiezen welke massageolie gebruikt wordt .

Een ontspanningsmassage kun je boeken voor 45 of 90 minuten, maar ook langer met bijvoorbeeld een energetische healing - voor als je echt toe bent aan een verwenmoment! Geniet van rustgevende achtergrondmuziek en geef tijdens de massage vooral aan of de druk van de massage wat zachter of juist wat harder mag zijn.

We bieden naast massages voor het gehele lichaam ook een rug-, schouder en nekmassage aan. Je kan dus specifiek kiezen welke zone van het lichaam de volledige aandacht krijgt.

 

Klik hier voor een afspraak.

Heksen kruiden edelstenen reiki wierook spiritualiteit spiritueel kaartlegging helderziende medium energetisch therapeut