• Bestel tijdig uw geschenk voor Moederdag!
  • De winkel blijft open op afspraak
Home » Workshops » NIEUW

NIEUWE REEKS: Spiritualiteit en wetenschap

Onze rationele geest wil graag begrijpen hoe alles werkt. Voor wie zich verdiept in spiritualiteit zal al snel ontdekken dat alles energie is en dat alles verbonden is met elkaar. Dat alles één is. Dit wil ik met jullie tot op de bodem uitzoeken. Wees gewaarschuwd; je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Je zal alles –de wereld rondom je, de wereld in jou- anders bekijken. We gaan het hebben over ons lichaam, het universum, energie, geschiedenis, gedachten, geometrie, bewustzijn, de universele wetten, over dimensies, … over kwantumfysica. Kortom een allesomvattende reeks!

De kwantumfysica leert ons dat onze wetenschappelijke kennis beperkt is in vergelijking met wat er allemaal te weten valt over ons universum en ons bestaan. Kwantumfysica, waarover de bekende fysicus Richard Feynman ooit zei:  “Iedereen die zegt dat hij kwantumfysica begrijpt, begrijpt er niets van”. Ik kan alleen maar bevestigen dat dat inderdaad zo is. Er is nog zoveel dat we niet begrijpen.

Deze reeks bestaat uit verschillende modules, je kan deze los van elkaar volgen. Het is niet verplicht alle modules te volgen, maar het is wel aangeraden. Dit omdat de reeks echt van nul start waarbij ik verschillende zaken aantoon en uitleg, waar dan in een latere module kan op teruggekomen worden. 


Module 1

Data volgen later

- Is het universum voorspelbaar?
- Zien we de werkelijkheid?
- De wetenschappers en hun paradoxen
- Alles is energie
- Is tijd een illusie?
- Kunnen we in de tijd reizen?

Ik zal jullie meenemen in het verhaal van fysica, wetenschap en  spiritualiteit.  Linken en verbanden aantonen en uitleggen. Ik beloof je veel AHA en HUH?! momenten en neem je mee van de ene verbazing naar de andere.

Wees welkom voor de misschien vreemdste cursusreeks die ooit gegeven werd.