Alles in de webshop is direct uit voorraad leverbaar!

Home » Wie zijn wij

Hallo,

Welkom bij Atelier Mystique! 

Wij zijn Tom en Vicky en we hebben elk onze eigen specialisatie en staan graag voor u klaar om u verder te helpen tijdens uw eigen innerlijke zoektocht.

Van jongs af aan is Tom gefascineerd door edelstenen en gebruikt die wonderen van de natuur graag om mensen te helpen, te helen en te ondersteunen. 

Begeleid (en verleid) door de helende trillingen van de drums kwam hij een aantal jaar terug in contact met de wondere wereld van de sjamanen. 

U kan bij hem terecht voor Reiki, crystal healing en hotstone massage (mét edelstenen).

Tom is Reiki Kundalini Master, Reiki Usui Master en gecertificeerd en erkend crystal healer en crystal master, dus u bent zeker in goede handen bij hem.

-

Vicky is  gecertificeerd hypnose en regressie therapeut, (creatieve) art lifecoach, master Reiki (Usui en Kundalini), Shamballa master en ingewijd in de Akasha Kronieken.
Ze heeft tal van opleidingen en cursussen gevolgd. Tevens heeft ze ook de spiritual witchcraft masterclass succesvol beëindigd.

Hierdoor én door eigen (levens)ervaringen  kan zij u op diverse gebieden bijstaan en op verschillende manieren hulp bieden.

Vicky is een spirituele vrouw, maar wel eentje met haar voeten stevig op de aarde.

Wij zijn officieel erkend als lid van de Belgische Massage Federatie.