Alles in de webshop is direct uit voorraad leverbaar!

Home » Uitstappen

We spreken af aan de paintball te Oostkamp. (Stationsstraat 150 Oostkamp) 

Starten om 13u, min kwartier op voorhand aanwezig zijn!!

 kindergroep (9 tot 16jaar) 

Inbegrepen in de prijs:  Valken Gotcha shotgun paintball masker & katoen overall 1 terrein voor 1,5 uur 200 paints per kind , na de sessie 2 pannenkoeken, suiker & een drankje in onze bar!

MEE TE BRENGEN Identiteitskaart, sportieve kledij & stevig schoeisel. We raden ook een muts/pet aan gezien er verdiepen zijn. 

Moeten minimaal aan 10 personen raken Max 20 personen, vol = vol

Cst niet nodig

 

 

Praktische info (Als verantwoordelijke van deze reservering zorg je er voor dat alle andere deelnemers hiervan op de hoogte zijn!):

  • Kom ten vroegste 15 minuten vóór aanvang van jullie sessie naar onze locatie
  • Zit je met een hoest, heb je koorts, moet je niezen of heb je keelpijn? Speel dan geen paintball, blijf beter thuis. Hetzelfde geldt ook voor al onze begeleiders. Alle begeleiders zijn gebriefd en zullen geen risico’s nemen.

 

 

Adres: Stationsstraat 150, 8020 Oostkamp (naast Bpost)

 

Parking: We hebben beperkte parking op onze site waar je eventueel de wagen kwijt kan. We raden aan om te parkeren achter de Sporthal De Valkaart (Albrecht Rodenbachstraat 42). Deze ruime parking ligt op amper 300 meter van onze locatie,  bereikbaar via een aangenaam wandelpad!

 

Timing: We willen vriendelijk vragen om ten vroegste een kwartiertje voor de start van de sessie aanwezig te zijn, dit om drukte wat te vermijden.

Bij de verjaardagsformule rekenen we nog een halfuur na de sessie voor de pannenkoeken, & vragen dan om de locatie te verlaten.

 

Belangrijk: eigen paint / drank meenemen is niet toegestaan. We hebben een mooie bar waar je zeker & vast je zin zal vinden! Ook is het verboden om onder invloed (van bv. alcohol) te paintballen. Vrijgezellen / spelers die we hierop betrappen worden de toegang tot het speelterrein ontzegd, zonder teruggave van voorschot. Wij rekenen hiervoor op het gezond verstand van de mensen die komen spelen & willen zo teleurstellingen voorkomen.

Tot slot: om deze datum te reserveren, moet een voorschot van 150€ betaald worden. Dit bedrag zijn we kwijt bij annulering. Dus als je (om welke reden ook) niet kan deelnemen, kan je het betaalde bedrag niet terugkrijgen (regels paintball oostkamp)