Alles in de webshop is direct uit voorraad leverbaar!

Wanneer we verhuizen, denken we dat we een nieuwe start nemen. Maar is dat werkelijk zo?
Want het huis waar we intrekken, heeft een geschiedenis. Misschien is het een oud herenhuis met een prachtige façade waarachter een rijk echtpaar 100 jaar geleden een mislukt huwelijk probeerde te verbergen? Misschien is het een rijtjeshuis in een sociale woonwijk, waarin een grootmoeder na een slepende ziekte is overleden? Of een nieuwbouw, waarin arbeiders dagenlang hebben geruzied? Alle gebeurtenissen die een huis als stille getuige heeft geobserveerd, laten hun sporen na. Alle negatieve energie die het huis mettertijd heeft ervaren, wordt opgestapeld en weegt loodzwaar op de bewoners of de mensen die op bezoek komen. Pas wanneer de energie gezuiverd is, kunnen zowel het huis als de bewoners weer vrij ademen.

 

Wat zijn de gevolgen van die negatieve energie?

  • U slaapt slecht
  • Uw fysieke ongemakken blijven terugkomen, ondanks doktersbezoek
  • De ruimtes voelen ongemakkelijk aan
  • U voelt zich lusteloos en zonder energie
  • De kinderen slapen slecht, kampen met angsten
    (durven bijv. niet alleen in een andere ruimte zitten, durven niet alleen naar boven)
  • U voelt zich 'bekeken'
  • U hoort geluiden, voetstappen,... 

Waarom zou je een zuivering laten uitvoeren?
Een huiszuivering wordt ook wel gezien als een grote energetische schoonmaak van je huis, van kelder tot zolder. Bij deze schoonmaak gaat het over het verwijderen van (eventuele vastgeroeste)negatieve/kwade entiteiten of energieën die bij U thuis verblijven.

 

Praktisch

Kostprijs: de basis is 89 euro. U ontvangt ook een pakketje om de positieve energie in je huis te houden na de energetische reiniging. 

Wonen we meer dan 15 km uit elkaar, vraag ik een kleine vergoeding zodat m’n reiskosten gedekt zijn. Stuur mij een email om verder af te spreken. Een huiszuivering duurt 1u a 2u, afhankelijk van de grootte van je huis.

 

 

U ontvangt ook een pakketje om de positieve energie in je huis te houden na de energetische reiniging.